Op bezoek bij een jong merk in raamdecoratie

Hewo®, een sterk jong merk in raamdecoratie

Het komt niet zo vaak voor in de wereld van raamdecoratie dat een jong merk zich sterk ontwikkeld. Op internet kwamen we een SBS6 film tegen met oud voetballer John de Wolf die een bezoek brengt aan de fabriek van Hewo®, producent van raamdecoratie in Weert ( Limburg).  Voor ons aanleiding om deze raambekleding leverancier eens onder de loep te nemen. De fabriek ligt gemakkelijk bereikbaar in de buurt van het treinstation en dicht bij de rondweg en A2 zodat deze via auto of trein gemakkelijk te bereiken is. Vanuit de trein is de fabriek bij binnenkomst in Weert goed te zien. In de kleine showroom worden de klanten voorgelicht en krijgt men een goede indruk van alle raamdecoraties uit de eigen collectie.  

Assortiment

Een wandeling door de fabriek leert dat alles er tot in de puntjes georganiseerd is. Met een actuele voorraad van meer dan 1000 verschillende stoffen laat HEWO zien dat het bedrijf méér dan in staat is om de consument een ruime keuze te bieden met daarbij het onderscheidende vermogen in in stoffen, maar ook in hardware zoals moderne koven en randen van rolgordijnen en duo rolgordijnen.  In duo rolgordijn land is Hewo met recht een specialist op Europees niveau. nergens vindt je zoveel combinatie mogelijkheden in stoffen, afwerking en domotica. Je kiest eenvoudig van kettingbediening tot elektrische bediening met spraak besturing via Amazon Alexia.

Naast een duo rolgordijn of rolgordijn produceert Hewo Shades tot 280 cm breed en hebben ze een indrukwekkende collectie houten jaloezieën die tot 300 cm breed worden gemaakt.  Een ander gepatenteerde raamdecoratie is de raamdivider, een horizontaal paneelgordijn systeem dat je zonder hinderlijke koorden midden voor het raam kunt bewegen.  Na productie wordt elke raamdecoratie getest en grondig verpakt waarna het naar de klant wordt verzonden.  De belangrijkste websites waar Hewo raamdecoraties te koop zijn vindt je hier:

Duo rolgordijn:  https://duorolgordijn.eu

Raamdecoratie: https://raamdecoraties.nl